/ / «ЮГ Агролідер» – тренд сезону!

«ЮГ Агролідер» – тренд сезону!

Кожен з нас, починаючий Новий Рік підводить підсумки минулого року. Наша компанія не є виключенням. В кращих традиціях ми можемо констатувати те, що минулий рік був тяжким, але тернистий шлях, є запорукою розвитку та удосконалення. За минулий рік ми вже встигли перевірити нашу новинку, гібрид під технологію Clearfield НС Х 6045, який показав гідний результат по всій території України, та дав нам змогу зробити правильний вибір на майбутній сезон. Посухостійкий гібрид, з високим вмістом олії, дав гідний результат в зонах з дефіцитом вологи. Гібрид Златибор показав, що якість – породжує попит. Вже другий рік поспіль, він дає відсіч вовчку по всій території країни. Соняшники НС Х 2652 та НС Х 1752 завдяки своїй стійкості до 50 гр. в минулий рік були найбільш актуальними гібридами для тих сільхозвиробників, які були вимушені вносити гербіциди в два етапи. Дивлячись на це, ми можемо сказати, що ми на правильному шляху.  Ми не зупиняємося на досягнутому і йдемо далі. Ще більш розвиваючи лінійку продукції щоб закрити потреби наших клієнтів.

Компанія ЮГ Агролідер разом з Інститутом NS Seme вже 12 років поспіль надає якісний посівний матеріал. В січні ми відсвяткували свій дванадцятий день народження. На цей сезон ми підготували для Вас гібриди, які зможуть задовольнити потреби сільгоспвиробників по всій Україні. Новий гібрид НС Х 6749 завдяки своїй генетичній стійкості до вовчку та гербіцидів імідозалінової групи, допоможуть уникнути післядії в сівозміні. Гібрид Дунай допоможе фермерам отримати максимальну врожайність в класичній технології. Гібрид НС Орфей, зможе підтримати попит на високоолеїнові гібриди. До гібридів соняшнику ми також додали два гібриди кукурудзи НС 2652 з максимальною вологовіддачею, та гібрид НС 3030 з максимальною врожайністю.

Минулий рік показав, що компанія ЮГ Агролідер є лідером сербської селекціі на Україні. Показав те, що ми піклуємося про своїх клієнтів, надавши їм підтримку і допомогу. Саме тому ми  побудували стратегію на 2021 рік і будемо чітко дотримуватися плану за для того, щоб якість була перевірена врожаєм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *